Yogafeestje

Iets te vieren? Op zoek naar een leuke activiteit op een verjaardag? Organiseer een yogafeestje!

Het yogafeestje wordt helemaal op maat gemaakt voor de jarige. We kiezen samen een thema bv. Feest!, de jungle, vriendschap, sport. In dat thema doen we allerlei activiteiten: yogahoudingen, massage, spelletjes, een creatieve opdracht, even ontspannen op de mat. Voor kinderen vanaf 4 jaar tot 1,40 m kan ik de Wobbels meenemen.

Het yogafeestje kan thuis, in de tuin, in een park of in een door de ouders of verzorgers geregelde ruimte gehouden worden. Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur. De prijs is 15 euro per kind, de deelname is voor minimaal 5 en maximaal 12 kinderen, inclusief jarige en broertjes of zusjes. Dit is exclusief parkeer- of reiskosten.

Voor een Wobbelyogafeestje gelden andere voorwaarden: de prijs is 17,50 per kind, de deelname is voor minimaal 5 en maximaal 7 aantal kinderen, dit in verband met het aantal beschikbare Wobbels. Wobbels zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 4 jaar tot 1,40 m. Zijn de meeste kinderen groter? Kies dan voor een gewoon yogafeestje.

Een yogafeestje kan in de schoolvakanties en op zaterdag of zondag georganiseerd worden.

Neem bij interesse contact door middel van een mailtje, dan overleggen we over de inhoud van het yogafeestje en praktische zaken.